MF

Mensen blev 7 dagar sen, då blödde jag i 1 dag och sen småblödde jag i nästan en vecka... Så mest troligt har jag fått ett väldigt tidigt missfall, bara för att vara säker så gjorde jag ett gravtest idag och det var negativt, så det är då definitivt inget frö som växer...
Lite trist enligt mig, men det är bara att bita ihop och försöka igen!

??

Min mens är 5 dagar sen, jag har vägrat att ens tänka tanken att det kan växa en liten bebis där inne, tänkt att den bara är sen och att kroppen spelar mig ett spratt.
Men idag slog det mig, TÄNK OM det är en bebis?
Men så såg jag lite blod när jag torkade mig. Då rasade allt hopp. Men nu har det inte kommit mer blod, så nu finns tanken där igen... TÄNK OM...
Jag tänker inte hetsa upp mig och tro att det är en bebis. Har jag inte fått mens innan måndag så köper jag ett test och kollar om jag är gavid, men det tror jag inte. Jag VÅGAR inte tro. Inte än.
Skulle det vara en bebis så är det fantastiskt även om det skulle bli en november/december bebis (som jag alltid har sagt att jag inte ville att det skulle bli) men hey, någon måste ju fylla år då också, eller?
Jag återkommer när jag vet mer!

AjAj!

Usch och fy vad det svider i hjärtat mitt när jag tänker på mina kompisar som en efter en går ut med sina nyheter och att dom ska få en bebis.
Det värsta är att jag inte alls kan erkänna för någon att jag känner så här, jag vill inte att folk ska tro att jag är elak, för det är jag inte. Jag är bara ledsen och frustrerad!
Dagarna går rätt bra, det är på kvällarna jag börjar fundera, läsa bloggar där vännerna har lagt ut sina nyheter och känna en enorm sorg för att jag inte får komma med roliga nyheter nångång!
Jag vet att det löser sig med allt och att jag förmodligen lyckas bli gravid nån gång här i livet, men det gör inte längtan lättare.

Ännu en.

Idag gick en vän ut med att hon ska få bäbis.
Det känns inte bra, inte bra alls!
Jag är självklart glad för hennes skull, men JAG vill också.
Det svider i hjärtat varje gång jag läser hennes tillkännagivande och alla grattis hon får.

3 dagar kvar till mens har jag, och denna gång VET jag 100% att mensen kommer, jag har redan känningar av värken och är svullen. Så ingen bäbis denna månad heller. Fy vad det svider!
Men nu ska jag fundera mer på våren och mindre på mitt misslyckande att bli gravid, det händer när det är dags, eller hur?

RSS 2.0